Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer

Det du får mig att känna
att vilja
kräva
tigga
och be

Jag hatar det

Och jag vill bara ha mer




Fri vers (Fri form) av aennil
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-16 20:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint.
2017-07-16
  > Nästa text
< Föregående

aennil
aennil