Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feghet

Jag har aldrig sagt det högt

Allt du är

Att du är lugnet som gör mig trygg
tyngden som håller mig stilla
och värmen som tinar mig mjuk

Jag vill
och jag hatar mig själv för att jag inte vågar




Fri vers av aennil
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-10 11:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kan vara svårt ibland att klä sina tankar och känslor i ord!
2017-08-10

    ej medlem längre
Ljuvlig poesi för mången att känna igen sig i. Bravo!
2017-08-10
  > Nästa text
< Föregående

aennil
aennil