Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättningen...


VARFÖR är Du den Du är ? (2)

Vet Du det ?
Kanske Du
inte
bryr dej ?

Kanske Du
inte
vill veta ?

Kanske Du
vill fly
ifrån
sanningen ?
Genom droger
eller
ett ytligt liv ?

Men
de flesta kan
nog
lista ut det
om de bara
vill
Frågan är:
Mår Du
bättre då ?
Eller sämre ?
Och
VAD
händer se´n ?
Vad vill DU
göra
med vetskapen
om
VARFÖR ?............



Återkommer ......


---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-04 20:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vet varför. Sanningen har satt mig fri.
2010-02-04

  Suzy med punkterna
Väntar på resten och ska läsa föregående...
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska