Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till sammans

 

 

 

från månsilverdalen föll måntårar i natten

 

jordemarker skimrade

matta

 

apachetårar

 

 

hennes ögon

slutna

 

i en stund

i ett steg

 

sandsten brinner

skimrande

röd

 

hon ser eldar brinna

känner markerna vibrera

trummornas rytm

sångerna

sångerna

stiger höga

 

hans varma ögons sammet

 

månblad föll in i hennes hjärta

 

 

i hjärta sjunger silverklar källa

 

 

rör vid  fingrars ljus

 

strängar

berörs

 

ljuder stilla

 

i hennes steg vikes tårblad ut

 

varsamt

 

förs stegmenings

möte

 

 

i berättarljus

 

sitter de vid eld

 

hans ögons varma sammet omsluter

 

hon dansar mjukt i ringen

 

han väcker hennes jordeströmmar

hon väcker hans himmelsströmmar

 

tillsammans är de

 

regnbågshimlar




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 330 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-04 22:50



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Så innerligt skirt.
mycket vackert
2010-02-05

  glittertindra
men så vacker, denna bokmärkes....
2010-02-05

  Gisela Nordell
ja denna måste jag bokmärka, så vacker och genompoetisk skälvande är den!Det finaste jag läst av dig*********
2010-02-04

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker!
Din text öppnar sig
som en vacker ros
och en väldoft dröjer sig
kvar i hjärtat..
2010-02-04

  Annine
Fint :D
2010-02-04

  Suzy med punkterna
Underbart vackert skildrat
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser