Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blå hästen

i lögnens karusell
den leende ministerns blåa häst
går runt
och där sitter jag i sadeln
med omständigheternas trista piska
och kan ingenting säga
ministerns leende är lika sant
som alla mina sanningar




Fri vers av Akke
Läst 198 gånger
Publicerad 2010-02-04 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke