Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snövinter (3 x haiku)



Tidningen är sen -
berättar om all den snö
som redan varnat


Drömvintern blev sann
Plogen har förflyttat berg
av snö till barnen


I snön försvinner
vita strumpor och haklapp
Katten får ny form




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-05 14:14



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Fina! Särskilt den andra om
att förflytta snö till barnen.
Positiv synvinkel.
2010-02-06

    eva m h
Visst är det en dröm för barnen
Kanske den enda gången de får uppleva berg av snö
2010-02-05

  Quasimodo
Fina vinterhaiku och dess vara och verkan.
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP