Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångrar inget


jag håller krackelerat sammet
i min hand

så mjukt
och

beklätt med vackra stråk,
som lider av beröring

.

precis som
i mitt
inre..




Fri vers av Seasons VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-05 16:48



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att låta sig beröras och bli lidande av den beröringen
2010-02-06

    ej medlem längre
Vackert!
2010-02-06

  Pytti
Så skört och vackert, så ömtåligt man blir nästan rädd att något ska gå sönder...
2010-02-05

  L Patrik W Johansson VIP
wb som man sa förr (welcome back)

jag har tittat på Du står fortfarande kvar och träden står och folk hängde i månskäran i advent och...

kan göra ett par till engelska då jag kommer igång med det igen
men just nu är jag ganska bortdomnad av all onödig negativ energi
och har gjort det sporadiskt bara

det är ett under att texter ens skrivs på nätet

därför är dessa värda att läsas

Be well,
LPatrikWJ
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP