Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastklistrad

Idiotin är ett universallim
listig, falsk och stark
klistrar den fast dig
på sin ruttna yta
för att sen förödmjuka dig än mer
under det att du är förvissad om det motsatta
och därför trallar och ler
som en omedveten fårskalle


Idiotin är ett universallim
listig, falsk och stark
när den väl klistrat fast dig
och du sitter där i allsköns ro
dinglande med benen
över det levande döda
har du bara några korta stunder kvar
innan limmet börjar torka




Fri vers av Akke
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-06 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke