Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gatumusikantens sång

Någon säger stolle
en annan säger fjant
någon skakar på sitt huvud
jag tror det var en tant

Någon bär en kasse
på kassen står det ICA
här går det undan
för bråttom för att kika

Någon ropar billig
en annan extrapris
om man köper den man är
så är man ganska vis

Någon applåderar
och säger inget mer
alla är vi dårar
det borde finnas fler




Fri vers av Akke
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-07 13:08



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Bra, vännen!
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke