Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just här

Vid havets rand jag står i kvällen

jag ser en båt som kommer in

visst har vi våra smultronställen

just här den plats där du blev min






Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-07 21:39



Bookmark and Share


  aol
så vackert, förresten följer du med till poeters ö läs min dikt, kram,
2010-02-07

  Elionwy
Vackert. Tycker om språket, meningsbyggnaden. Tycker den klingar romantiskt på något sätt. Snubblade på orden när jag läste sista raden och var tvungen att läsa den högt innan det kändes rätt.
Känns ändå som att du fångat det vardagliga.
Det är svårt att skriva om positiva händelser utan att de känns överflödiga - men tycker du lyckas.
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt