Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Gormsens AB- och CD-lära. K – som i Klassen.


KLASSEN


Klassen visas på sättet.
Den avslöjas i hur man sig beter.
Är man som vore man från vettet,
då åt den klasslöse andra ler.

Kväde av mig, Gormsen,
enär lite vanligt folkvett aldrig skadar.




Fri vers av Gormsen
Läst 176 gånger
Publicerad 2010-02-08 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gormsen
Gormsen