Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
X-Baren är ett flitigt frekventerat matställe i den lilla staden jag bor i.


APERITIFEN

A som i APERITIFEN.
Ur Gormsens AB- och CD-lära.

X-Baren ordnar biffen,
fast jag föredrar fisk,
som jag intar på egen risk,
i varje fall sen jag fått aperitifen.

Av Gormsen med benäget bistånd av lunchkamraten Rf.




Fri vers av Gormsen
Läst 326 gånger
Publicerad 2013-03-08 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gormsen
Gormsen