Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man ska klä sig varmt för att undvika vårförkylningar.


MER OM VÅREN

Nu kommer våren.
Då blir det kallt om låren,
för brevbäraren trilskas då
att med kortbyxor gå.

Av Gormsen, enär han
alltid har förundrats över
brevbärarens shorts
oavsett årstid.




Fri vers av Gormsen
Läst 330 gånger
Publicerad 2013-03-02 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gormsen
Gormsen