Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Litet kväde om vår "kära" Näringsminister


Maud


En humla kan inte flyga
men den vet inte
om det

så den gör det
ändå

Är det kanske så
Maud gör?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Anders Nordlander VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-08 14:27



Bookmark and Share


  aol
så är sanningen, bra skritat gillas
2010-02-08

  Mats Henricson
Intressant liknelse, samtidigt tycker jag att det är en förolämpning gentemot den oförargliga humlan , om jag fick använda "insektsattribut" beträffande "damen" ifråga är valet, för mej,självklart: "SPYFLUGAN !"
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP