Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har fångat stormen i mitt bröst. Se mig, se mig om du kan






Sköljer tystnad
ur min mun
med billigt rödvin
från okänd man




I Björns trädgård
desperat efter
förändring
Ihåliga skratt och
ungt blod
som tycktes klara
allt






Drack mig aldrig full
på alkohol då
Mer berusningen
av dig










Flätade fingrar i
kylan
Tunga andetag och
tusen ögon
penetrerade
mig



gjorde mig genomskinlig










och det är
enmiljon
femtioentusen
tvåhundra
minuter
sen



Du håller mig
fastnålad
i tomhetstillstånd








Jag bränner mig på
din lycka då
jag läcker sorg

Glömmer aldrig det
mina ögon inte
skulle se

 









som dina
fingrar
som försvann
och flätade
en annan
hand


 

-

 

 

 

Finner inte luft
som får mina
stämband i
gung


























Du förblir mitt hjärnspöke utan namn












 




Fri vers av *Camilla*
Läst 887 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2010-02-08 19:16



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Du kan verkligen förmedla känslor! Mycket bra text.
2011-03-18

  blaite
Så jävla bra text.
2010-06-14

  Matilda Linnéa Tinér
fantastisk!
orden, känslan
rytmen, jaa du kan det här!
Underbart!

"Du håller mig
fastnålad
i tomhetstillstånd"

mums!
2010-03-29

  kärleks ängel
underbar!
2010-03-14

  scandal
"Sköljer tystnad
ur min mun
med billigt rödvin
från okänd man"

grymt snyggt! tycker om hur man blir indragen i dina ord...man vill liksom inte att det ska ta slut.
2010-03-02

  Tenshinhan
Wow...
2010-02-15

  REYES
exelente!!;-)
2010-02-09

    Jess
jättefint skrivet
2010-02-09

  Andreas Widell
superb!!!!!


gaaah...
ganska sorgligt...

men damn good it is!!!

lööööv it!
*APPLÅDER, BOKMÄRKES*
2010-02-09

  Il poeta della luna
Gillas,
speciellt de två stycken
som leder fram till
"gjorde mig genomskinlig"

Naken, vaken
ärlig och härlig text
som fastnar
biter tag
och aldrig släpper

Månpoeten
2010-02-09

  Yrre VIP
Mycket bra, fångar!!
2010-02-09

  Saramaria79
Kanonbra!!!
2010-02-08

  Gunnar Odhner
'Fastnålad' och 'läcker sorg' är bra. Det lyfter dikten, liksom hela inramningen med b:s trädgård och rödvinet.
2010-02-08

  blaite
grymt bra..
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*