Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaisa

Det var dina ord som väckte
Den slumrande värmen i mig.
Sida vid sida om livet självt
I mitt hjärta bor min kärlek till dig.

Fastän mycket finns som skiljer oss åt
Ett hav, flera sjöar, mång tusende strand,
Tycks det mig alltid som om du var nära:
Min tanke flyr ofta mot främmande land.

Jag tänker mig dig om kvällen
Dina bröst, doften av ditt hår.
Varje hjärtslag blir till en månad
Och varje andetag blir till ett år.

Kanske är det bara då som jag
Kan komma att känna mig trygg.
Med mina fingrar mot din hud
Skrivandes sagor över din rygg.

Med mina läppar mot dina
Och ljudet av din röst.
Med dina händer i mina
Och kärlek i våra bröst.




Bunden vers (Rim) av Jygri
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-08 20:26



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Bra. Viss rytm hamnar fel, kanske ändra formuleringar utan att ändra innebörd?
Annars bra! Jag tänkte inte på att det fanns rim, eftersom den var så bra i sig! Snyggt.
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Jygri