Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksdikter börjar väl bli gamla, men... Jaja, det var Alla Hjärtans Dag när jag skrev det här.


Mitt Hjärta Sjunger

Min kärlek är inte en känsla
Varken ett begär eller tvång;
Den är inte en flod, en ros –
Min kärlek till dig är en sång.

Dina läppar har jag ej än kysst
Nog är vi fortfarande unga.
Men en del av dig är ändå min –
Ditt namn vilar tyst på min tunga.

Som marken kräver sol och väta
Behöver jag höra dina ord.
En dag ska min röst stiga mot himlen
Såsom morgonregn stiga ur jord.




Bunden vers (Rim) av Jygri
Läst 516 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-15 00:17



Bookmark and Share


    hver
Flott kærleiks ljóð
2010-03-18

    eva m h
Vacker
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Jygri