Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår Tillvaro

Ord! Av livets sånger njut
man skall ej på världen klaga;
Kvickt så rinner tiden ut
snabbt tas människan av daga.
Men döden är ett lyckligt slut
och livet är en saga.




Bunden vers (Rim) av Jygri
Läst 470 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-09 16:25



Bookmark and Share


    Vägskylt
slutet får mig att rysa. du skriver som en sång! den sjunger!
2010-02-11

  DerMond
Jättefint, och sant! Bravo!
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Jygri