Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenlek

Jag är vatten
Rinnande
Stillastående
Alltid i rörelse

Jag rör mig.

Jag är älven
Forsande
Brusande
Mot havet

Jag rör mig mot havet.

Jag är tjärnen
Blank
Dimhöljd
Speglandes stjärnor

Jag rör mig i natten.

Jag är vatten
Flytande
Sjunkande
Vilandes på bottnen

Under stjärnorna.




Fri vers av Jygri
Läst 407 gånger
Publicerad 2010-04-20 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jygri