Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgegök

Det bor en fågel
Under mitt hjärta.

Den ruvar tyst
På sina ungar

Den ruvar tyst
På mina tårar

Den ruvar tyst
På nya sorger

Det bor en vemodsfågel
I ett bekymmersbo
Under mitt hjärta.




Fri vers av Jygri
Läst 595 gånger
Publicerad 2010-04-20 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jygri