Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1500 mil

Nu har du lämnat mig här
jag kan inte gråta men inte heller le
Du tog med dig min kärlek när du gick
När du tvingade mig att se
Att det vi la våra år på var ingenting
Den jag skänkte mitt liv till har flugit 1500 mil.

Jag har gjort allt så lätt för dig
När du ser mig skrika , kräla, gråta
Att du sen ignorerar mig tillbaks
Är nått jag sent ska förlåta

Spelar ingen roll om jag vill hata dig
För när du inte bryr dig
Är det nått som brister i mig
Men jag tänker inte ta den enkla vägen ut
Jag ska göra det för min skull
Ifall allt det här ska få ett slut

Jag ska sörja dig i ensamhet
Jag ska sakna dig om natten
Jag ska inte söka substitut
Nej jag ska överleva blott på vatten




Bunden vers (Rim) av robin_rl
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-08 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

robin_rl