Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett järngrepp om min själ

Rädslan
skräcken

griper sitt kalla
grepp om min själ

jag vet inte varför
den bara är där

ett järngrepp
om min själ

som känns
som om det var

om min kropp
mina armar

jag får svårt
att andas

kraften
försvinner

som en mus
inför en katts

dödslek.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-09 16:23



Bookmark and Share


  pretender
Känner nästan greppet när jag läser den! Otroligt bra
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e