Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penetrerande tungors dans

 

Hennes läppars rödvälvda glans

Ville mina läppar möta

Penetrerande tungors dans

Våra läpplansar sköta

 

Möter dessa blickars nick

Två upphetsade andetag

Märker dessa två ögonblick

Till kyssen gått genom lag

 

Fångar tidens tamburin

Takt och skräll imorgon kväll?

Gör dig helst något fin

Vill än en gång möta kyssen säll

 

Tala tunga tala still

Dina ord är silver

Jag av dig än mera vill

Tyst det guldet skiljer




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 578 gånger
Publicerad 2005-10-31 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön