Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt fönster

Jag öppnade mitt fönster sent en kväll,
Och lät höststormen blåsa in i mitt kvava rum
Sög löv, såg gula löv som virvlade i luften

Jag lät vinden uppfylla mitt hår
Lät den dundra i mig
Som ett vattendrag i rörelse

Jag såg gula löv virvla i mörkret
Kände den svala luften
mot mitt röda ansikte
Lät den skölja bort dagens sömn
och välsigna nattens drömmar




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-09 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin