Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Black

Now i'm Suffocateing all in vain
awaiting something like future pain?

haunted by a illusion shade
cutted by an invisible blade.

toughts passes trough my grind,
Oidipuslike i'm becoming truly blind.

and all of it is in my mind.
in the end nothing is to find..




Fri vers av Apokalypsia
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-10 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Apokalypsia
Apokalypsia