Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa liv


Det kommer i nästa liv.

Du otroligt inutiva,
eller vackert kreativa,
beundrans hejdlöst produktiva,
ack sexigt explosiva.

Det kommer i nästa liv
det kan jag härmed införliva.


med massa karaktär
bli hopplöst jävla kär
slå sönder all misär
med en självstark barriär
förträfflig här och där
din egen själa sfär,

botad sorgens hiv.
I nästa jävla liv.






Fri vers av Apokalypsia
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-12 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Apokalypsia
Apokalypsia