Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kringla

tystnaden är hämnden för det
som skulle ha blivit sagt.

yttrandefriheten var en kompensation
mot hämndens tystnad.

det som sades var egentligen
det som aldrig skulle ha sagts.




Fri vers av Apokalypsia
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-23 02:50



Bookmark and Share


  Feminaz
mästerlig slutformulering 'det som sades var egentligen det som aldrig skulle ha sagts' Kanon!!!
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Apokalypsia
Apokalypsia