Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattliga funderingar.


K & S is you.

Skönheten är alla de objektiv som
kan beskriva den inre abstrakta känslan.

Kärleken är den personen som har förmågan
likt en spegel att verkligen reflektera och
definiera, vem du egentligen är.

Definitionen av skönheten i kärleken
är alltså du.




Fri vers av Apokalypsia
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-23 02:45



Bookmark and Share


  Feminaz
Ännu en gång en fantastisk djupsint formulering 'Defenitionen av skönheten i kärleken är alltså du'
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Apokalypsia
Apokalypsia