Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februaridag


Klarblå himmel med
skarp sol över snövit vidd
- Solglasögon på




Bunden vers (Haiku) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-10 12:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
februari i ett nötskal
2011-01-16

  Maria T
Sol över snövit vidd.
Vackert
2010-04-03

  sommarmoln
Kanon fint, uttrycker allt om en gnistrande vit dag:)!!
2010-02-12

    ej medlem längre
Ah, fjällkänsla ... skön haiku!
2010-02-11

    ej medlem längre
Vilken skönhetupplevelse naturen kan ge oss. Även om vårens skönhet just nu är mer lockande
2010-02-10

  Gunnel Eriksson VIP
Ibland glömmer jag det vackra när jag gnäller över all snö.
Tack för påminnelsen!
2010-02-10

  Njord
Vad fint!
Och bra hopdiktad haiku
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP