Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fallna furor

Två fallna furor
torra tvillingtallar
på vindpinad häll

Tillsammans växte de upp
Tillsammans åldrades de

Tillsammans föll de
och vilar nu tillsammans
efter stormigt liv





Bunden vers (Tanka) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 663 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-20 19:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Väldigt bra skrivit!
2021-09-02

  Monica Lindgren
Bild och text interagerar verkligen!
2021-08-08

    ej medlem längre
Vilket vackert kväde!
2021-06-27

  stormengudrun VIP
De föll som två furor kan man lugnt säga :-)
2021-06-20

  Björn Nilsson VIP
Jag tänker på gamla par som levt länge tillsammans, och när den ena går så kommer strax den andra efter.
2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP