Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägs ände

Vägen blir allt kortare
Hela sträckan går inte att urskilja klart
Men någonstans där framme skymtar jag vägs ände

Jag närmar mig alltmer
Det går inte att vända om
Jag vet inte hur långt det är kvar
Men jag vet att jag en dag står vid vägs ände




Fri vers av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-17 08:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, så är det ju, ofrånkomligen. Man får hoppas att det ligger några trevliga ställen längs vägen i alla fall.

Besvärande insikt, det där. Man vet inte riktigt om den är bra eller dålig heller. Dålig om man blir stressad, bra om man inser att man måste ta vara på det som är..
2021-09-18

  Larz Gustafsson VIP
Sälla dag, utbrister jag för min del.
Då ska jag hemförlovas.
2021-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP