Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden fattas mig


Jag vill skriva
men orden har flytt

Det fanns en tid
när de kom till mig
frivilligt

Nu får jag söka dem
men de vill inte komma

De gömmer sig
håller sig undan

Orden fattas mig




Fri vers av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-06 15:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En ordkarg text, som påminner lite om bistra kväden i de isländska sagorna.
2023-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP