Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vid klipporna


Havet ligger still
Träddraken vaktar på land

Lugnet regerar




Bunden vers (Haiku) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-12 19:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Träddrakar, vad de sätter fantasin i rörelse :) Fint!
2023-09-08

  Päronsplitt
Tycker om motsatserna som skapar känslor. Känner mig trygg där. Fotot förstärker upplevelsen. Bra.
2023-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP