Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en kollega...


Ordgåtor och andra hjärnstimuli.....

Vad är det som alltid går ?


Vilken är en hästs naturliga gångart?


Varför drabbas Sverige aldrig av en jordbävning ?


Vad är,egentligen, snö ?


Vad är en grobian ?


-----




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 2029 gånger
Publicerad 2010-02-10 15:38



Bookmark and Share


  KristinaE
UR led är tiden och genom fruset VATTEN ser vi vårens nya MÄNNISKOSLÄKTING i SAKTA MAK där inga PLATTOR möts!
2010-02-10

  Larz Gustafsson VIP
På A) svarar vi: Jehovas vittnen...
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska