Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

with or without you


heroinet
jag förstår tanken
att ha smakat dig
hur du nafsade i underläppen
bet dig fast i verkligheten










Fri vers av P o e t r y S o f i e
Läst 432 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-10 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P o e t r y S o f i e
P o e t r y S o f i e