Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du nu skulle googla upp mig här

stundtals är kärleken lite för fin
försvagar liksom mitt omdöme

sådär så att jag inte vet om det egentligen är dig jag väljer
eller om det är den




Fri vers av P o e t r y S o f i e
Läst 460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-20 19:19



Bookmark and Share


    vemod
alltså helt genial! helt genial!!

titeln är så klockren och formar dikten på ett helt otroligt sätt!
2010-06-21
  > Nästa text
< Föregående

P o e t r y S o f i e
P o e t r y S o f i e