Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är inte som på film


om det lilla vi hade var en trailer
så är det vi har nu inte ens ett manuskript.


och jag börjar bli allt sämre på att improvisera.




Fri vers av P o e t r y S o f i e
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-29 19:08



Bookmark and Share


  Roger L Svensson
Hemingwayteknik applicerad på en relation :)
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

P o e t r y S o f i e
P o e t r y S o f i e