Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga hoppa

jag längtar
efter kärlek

någon att
hålla om

men det
är även

min alldra
största rädsla

att våga

bli sårbar

att våga
lita

tro

att en
man

är

god
snäll

är den han
säger att han

är

att våga
detta språnget

att våga
tro

hoppas

en
dag

jag
skall ta

detta
steg

hoppa

och låta
mig

fångas.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-11 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e