Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studenten

han sitter vid köksbordet
det finns ett lysrör i taket
och en fluga
båda surrar
var för sig

han är förkyld
han har beställt vita bönor
och ett glas vin
han läser lagboken
inför en tentamen

när servitören ber om notan
i hans eget kök
kastar han lagboken
i huvudet på honom
båda dör





Fri vers av Akke
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-11 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke