Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tävla i...



Det finns företeelser man inte kan tävla i:
Det ena är sorg
och det andra är upplevelser!

De som tror annat
har en bristfällig
empati




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Anders Nordlander VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-11 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP