Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och höll hans hand

jag tyckte synd om henne
där hon gick
bredvid honom
och höll hans hand
visade
jag finns här för dig
han vinglade
där han gick
bredvid henne
höll henne i handen
för att inte tappa balansen
- och när polisen var jag på stationen i två dagar, berättade han glatt
- pappa, det var tre dygn, rättar hon
hon försökte se glad ut
jag tyckte synd om henne




Fri vers av håell
Läst 274 gånger
Publicerad 2010-02-12 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

håell
håell