Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lika verklig som en saga


Öppna min Hemliga Låda


Lämnar aldrig ditt sinne
Eller aldrig lämnar du mig
bor i mitt minne
Blomstret inom mig växer av dig

I fjärran lyfter dina vingar
I öst lyfter du ditt spjut
Du är den som kan spela på Saturnus ringar,
Samtidigt ladda din bössa med gammalt krut

Lika verklig som en saga
Sann som en morgonbris
Mitt hjärta kan du laga
När själen strör runt i en kris

Du är havets vågor
Jordens jord
Eldens lågor
I mitt hjärta du bor

Gav du mig chansen
Lättade på dina vackra händer
Hjälpte mig att hitta kärleksballansen
Följde mig genom världens länder

Vi kan segla genom universums minsta del
Älska – vårda
Göra dig – mig – hel
Öppna min hemliga låda

Släpp mig fri
Ge mig vintergatans tecken på att du vågar sväva med vinden
Släpp all pli
Du är inte fast lindad vid linden

Fria, vackra du –
Sänd ner en ängel och låt mig få höra
Eller viska bara ett tyst bu
I mitt öra


Flyg med mig
Sväva
bort
på molnens vita täcke

Eller sitt bara bredvid på en av Roms sju kullar och dela med mig - ett knäcke...







Fri vers av Blue Bird
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-13 02:32



Bookmark and Share


    tramp
Välkomponerad text med ett bra flyt och sköna rim ! Applåd
2010-11-17

  Neela_32
När jag väl hade börjat läsa så kunde jag inte sluta...underbart flöde, målande vackra ord
2010-02-13

  Gawain
Så poetiskt flummigt lummigt skönt, så fantastiskt snyggt, vackert som det är ett genuint behag att läsa. Mycket väldigt bra tycker jag
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Blue Bird
Blue Bird