Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en annan


ja

hatar hatar hatar
kungar monarkier slott högvakt prinsessbröllop och medfödda privilegier
hatar hatar hatar
action våld övergrepp krig och militärer
hatar hatar hatar
lagidrott friidrott betalad sport och människohandel
hatar hatar hatar
pop melodifestivaler och nobelfests frosseri
hatar hatar hatar
härskare som förlöjligar osynliggör och släcker liv och låga
hatar hatar hatar
bilar motorvägar asgaser oljeemirat och tankers
hatar hatar hatar
socker godis sprit tobak knark och alltför snabba kolhydrat
hatar hatar hatar
skogsplundring spritmissbruk hos fordon
hatar hatar hatar
kärnkraftverk

är jag är jag är jag
en riktig människa säj

men
jag älskar dej




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lady Alassa
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-13 07:43



Bookmark and Share


  Eduardo
näh men... lagsport tycker jag inte det är ngt fel på :-)... men kommersialiserad idrott är jag inte förtjust i dock... men i övrigt instämmer jag...

:-D
2010-02-15

  Ezmeralda VIP
Tack för den texten jag fick ur mig allt.
Hata får man det frågar jag mig?
Det är klart svarar jag mig själv att man får hata
det som är skit.
2010-02-14

  Monika A Mirsch VIP
tar stenen i hand och slungar den - ty även jag hatar - tack för din spysjuka den gjorde rent!
2010-02-13

  stenen/ Yv Ericsson
åh! denna gillar jag! så skönt det var. att få vräka ur sig allt hat! tack:)
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lady Alassa
Lady Alassa