Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den första och sedan flera.


A

A vänne sig oppåner å vart en snaps
Halsa den och ba' om
tjugeåtta supar till
Efter å ha vart på Ö
kröp man fort som ög'na
så långt som till.....................
..............................................
AA




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lady Alassa
Läst 568 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-25 20:01



Bookmark and Share


  Samuel E. Rajeus VIP
Ja, kunde inte låta bli att le. Vilken slut "AA", :)
2010-09-28

  Bodil Sandberg VIP
Den första och sedan flera och sedan kanske inge mera..du är så bra på att fasonera ..ord i tänkvärda kompositioner !!nu ska jag applådera - applåder!!*
2010-09-27

  queenia
viken vändning... :)
2010-09-26

  Nanna X
AA, är inte det ett norrlandslän? Där finns nog mycket snaps.
2010-09-26

  Anna*
Fyndigt och bra!
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Lady Alassa
Lady Alassa