Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En konst att lära?


Komponera!

Vers nr 1 ___
3/4 / D G / G F A / E C D / EE A / bAA G

Straffet / var att sit -/- ta vid en / frid-sam / flic - ka-,


F F G / B CC / A DD / C F D / G CC

men där hos / Kris - tin, / var han / inte hel -/- er fin.

vers nr.2
Aldrig, Ville kunde sluta med att busa;
rolighetsministern, i skolan man blev stor.
vers nr.3
"Folkskolan sa "majen". Men va nu! Vi är väl inte folk?? Vi
är väl inte folk? Bliv med Guds hjälp; om ni inte stör.

Teckenförklaring: / = takt streck, A = kvartsnots A, CC = halvnots C,
bAA = halv-nots ass. OSV.




Fri vers (Prosapoesi) av Lady Alassa
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-23 10:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tyvärr kan jag inte läsa noter. Men ett kan jag, läsa efter noter...
2020-01-29

  Nanna X
Stillsam fin vals om ett oförbätterligt busfrö...
2015-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lady Alassa
Lady Alassa