Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi kräver bättre fysik annars:


Hälsa dom där hemma

Man ska bruka matematik
för att bli professor i fysik,
kunna se att klockan saktar in,
när man på rummet börjat kröka.

Är räta linjer alltså krokiga?
Varför tänker ni då linjärt?
Har forskarna blivit tokiga?
Inser de att livet är värt?

För mig är enda kalkylen den,
alla mänskor har en trogen vän
som säger:"Jag har alltid följt dej,
och nu din tid att eskortera mej".



...For me, the only estimate is,
All mortals have a faithful friend
which says:"I have always followed you,
and now your time to escort me. "














Fri vers av Lady Alassa
Läst 876 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-30 11:30



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Finns inget bättre än sann och ärlig vänskap.

Igår köpte jag tulpaner och gick till en fd arbetskompis.
Gissa om hon blev glad och jag med över hennes glädje.
Vi har skrattat och haft det bra tillsammans då vi arbetade.
2011-03-30

  Lennart Bång
Du har räknat rätt. Kul dikt!
2011-03-30

  Anna*
Mångbottnad och fin! Javisst är det tid att återgälda den sanna vänskapen när den tiden är inne.
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lady Alassa
Lady Alassa