Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bipolär Cirkulär


Föll dig i tal

Ögonblick
Som nålen i LP:n
känner av nya djup
och backar i var nivå

Känner jag ny vrede, sorg eller
glädje och nya förhoppningar
ovan där ett örngott

Se de samt hackas nu
var ton till sörja.
som en hänförelse
retar inte längre
följd av ljudintryck




Fri vers (Fri form) av Lady Alassa
Läst 396 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-11 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Alassa
Lady Alassa