Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem finns där i texten.


Dessa undersköna skrivtecken

Fyller du din uppgift
i en rubrik eller kanske
en dödsannons?
Du står där bland
stora och små kamrater
som du så väl känner igen
men vad ska du bli sen?





Fri vers av Lady Alassa
Läst 595 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-15 19:15



Bookmark and Share


  Nanna X
hm,läser denna igen, tror inte jag har fattat uppgiften riktigt. är det lodrätt eller vågrätt eller vad?
2011-03-24

  Nanna X
hm,läser denna igen, tror inte jag har fattat uppgiften riktigt. är det lodrätt eller vågrätt eller vad?
2011-03-24

  aol
ler klurigt fyndigt,
2010-11-22

  Nanna X
Jag kan väl bli ett skiljetecken kanske?
2010-10-15

  Suzy med punkterna
Fyndigt var detta
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Lady Alassa
Lady Alassa