Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att släppa kontrollen och låta sig bäras iväg upp

Jag har
sökt

efter min
väg

men

vägen
är

där jag tar
mina steg

att våga
chansa

se vart
vägen

bär
hän

att släppa
kontrollen

att inte
behöva veta

om det är
det rätta

låta
livet

föra mig
fram

som vinden
för fram

lövet

lyfter det
upp

bland
trädtopparna

för att
sedan

mjukt

landa på
marken igen.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-13 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e