Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Stockholm har en, mycket betrodd, Moderat , avslöjats , han har, helt själv, betalt in tiotals medlemsavgifter åt nya "medlemmar" .


Moderata MedlemsMyglare !

Frågan är :HUR kan Moderaterna i Stockholm ha haft förtroende för en person med en så respektlös inställning till demokratiska spelregler ?
Till StockholmsModeraternas försvar ska ,dock, tilläggas ,att de, nu, har strukit den aktuelle Moderaten från valbar plats...

---.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-14 12:27



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Tyvärr kan denna myglare , kanske bara vara "toppen på ett isberg", vi får vänta och se, inte omöjligt att flera av partierna har liknande "lik i garderoberna"........
2010-02-16

  aol
ja snart är dom strukna hela bunten,
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska